Ново ръководство избра на отчетно-изборна общинска конференция  ВМРО-БНД в Пловдив. Председателят в

...
Ново ръководство избра на отчетно-изборна общинска конференция  ВМРО-БНД в Пловдив.
Председателят в
Коментари Харесай

Владимир Кисьов начело на ВМРО в Пловдив

Ново управление избра на отчетно-изборна общинска конференция  ВМРО-БНД в Пловдив.

Председателят в оставка на градската организация на партията Александър Пецов е освободен.

На негово място воеводите избраха инж. Владимир Кисьов, а двамата му заместници са Васко Вътев и Нина Гьошева.

Инж. Владимир Кисьов е приключил УХТ-Пловдив, дълготраен и потвърден бизнесмен. Общински консултант в Пловдив от 2007 година Кисьов е фамилен, татко на две дъщери и дядо на 2 внучета.

Васко Вътев е магистър на ПУ “Паисий Хилендарски “ по „ Български език и история “ и „ Приложна логика на психиката “ и магистър на НСА „ Спорт с високи достижения – тенис на корт “. Вътев има богат опит в работата и ръководството на планове и присъединяване в  Неправителствени организации, доброволец е в няколко сдружения с идеална цел. Бивш играч и сегашен лицензиран треньор по тенис. Семеен с една щерка.

Нина Гьошева е ръководител на женската организация на Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив. Магистър по българска лингвистика на Пловдивския Университет „ Паисий Хилендарски “, сега следва „ Психология “. Един мандат общински консултант в ОбС-гр.Пловдив. Семейна с едно дете.

За секретар е избран отново Павел Милушев.

Милушев приключва висше обучение, степен бакалавър, в специалността: „ Стопанско ръководство “. Магистратури: „ Човешки запаси “ и „ Административно информативен мениджмънт “ във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите (ВУАРР),  втори мандат заместник-кмет на регион „ Южен “.

За членове на градското управление бяха определени доктор Стефан Павлов, общинските съветници Димчо Петров и доктор Иван Црънчев, ръководителят на студентската организация Васил Ганчев и Елена Атанасова от женската конструкция на Вътрешна македонска революционна организация.

Гости на общинската конференцията бяха съпредседателят на Политическа партия ВМРО-БНД Александър Сиди и почетният ръководител на организацията  Красимир Каракачанов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР